Leuk dat je nieuwsgierig bent naar wat je zelf al kan doen om een energiekere versie te worden van jezelf.

In de afgelopen jaren heb ik met vallen en opstaan veel geleerd over goed voor mezelf zorgen. Over wat het voor mij betekend om de beste versie van mezelf te worden, energiek, zonder masker en vanuit vol bewustzijn.

Deze hulpmiddelen hebben mij enorm geholpen, en ik deel ze daarom graag met je!

Hormoonbalanstest | Lente in je Leven

Vraag hier gratis jouw analyse van de hormoonbalanstest aan

Slaapmeditatie | Lente in je Leven

Vraag hier gratis jouw eerste stap naar rust en ontspanning aan

Ademhalingsoefening | Lente in je Leven

Vraag hier gratis jouw eerste stap naar moeiteloos leven en werken aan

Het lichaam als geleider, nieuw en toch ook weer niet.

Een opstelling kun je zien als een levende foto, die het verhaal verteld van jouw vraag of issue. Zonder woorden krijg je in korte zichtbaar wat de onbewuste oorzaken zijn van jouw issue. Je lichaam fungeert hierbij als geleider.
Je krijgt inzichten en antwoorden die je met praten en denken niet kan bedenken.
Om je te laten ervaren wat ik bedoel heb ik een korte kennismakingsoefening voor je opgenomen.